Specificaties HTC Sailfish; Snapdragon 820 en 5,2-inch Full HD scherm

Vandaag zijn er vele specificaties van de nieuwe HTC Sailfish opgedoken. Over de nieuwe Nexus smartphones is al behoorlijk veel bekend. De nieuwe Nexus smartphone welke intern de naam Nexus Sailfish heeft meegekregen beschikt volgens de geruchten over een Snapdragon 820 processor van Qualcomm. 

Nexus-headerEr is een build.prop file opgedoken maar daarin allerlei eigenschappen en instellingen van het apparaat. Hieruit is veel informatie te halen over de nieuwe smartphone. Evan Blass heeft de build.prop online gezet van de Nexus Sailfish smartphone.

Er wordt gesproken over een density value van 420, dit is naar verwachting een full HD-display van 5,2-inch. De termen ARM64-V8a en msm8996 wijzen op een Snapdragon 82x chipset. Het zou hierbij gaan om de bekende Snapdragon 820-variant van Qualcomm. Er is ook nog een mogelijkheid dat HTC een Snapdragon 821 chip zal krijgen.

Verder zal de smartphone beschikken over 4GB aan RAM en een 8 en 12 megapixel camera. De Sailfish zou het kleinere toestel zijn van HTC. De Nexus Marlin beschikt over een 3450mAh accu en een 5,5-inch scherm. Beide toestellen beschikken standaard over Android 7.0 Nougat en worden uitgebracht in samenwerking met Google als een nieuw Nexus device.

Vorig artikelOnePlus 3 in ‘Soft Gold’ vanaf 1 augustus te koop
Volgend artikelApple verkocht opnieuw fors minder iPhones

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in