Honor komt met Note 8 smartphone

Honor heeft vandaag een nieuwe smartphone op de markt gebracht in China, het gaat hierbij om de nieuwe Note 8 smartphone. Het meest opvallende is het schermformaat van de nieuwe smartphone. De Note 8 heeft de beschikking over een groot 6,6-inch scherm. 

honor-note-8Al langere tijd verschenen er geruchten van de nieuwe smartphone. Honor heeft de smartphone uitgerust met een 6,6-inch QHD scherm. Onder de motorkap is er een Kirin 955-chip van Huawei aanwezig welke wordt bijgestaan door 4GB aan RAM. Aan de achterzijde van de smartphone is er een 13-megapixelcamera te vinden terwijl er aan de voorzijde een 8 megapixelcamera aanwezig is met een groothoeklens.

Verder beschikken het toestel over dual-sim ondersteuning, een vingerafdruksensor aan de achterzijde van het toestel en een USB type-C poort. Qua Android versie is er standaard Android 6.0 aanwezig.

De adviesprijs van het toestel bedraagt zo’n 350 euro voor de variant met 32 GB opslagruimte. Of en wanneer de smartphone naar Nederland komt is vooralsnog onduidelijk. Voorlopig zal de smartphone alleen verkocht worden in China. We moeten hierdoor nog even wachten op een Europese aankondiging door Honor.

Vorig artikelGratis upgrade naar Windows 10 via omweg nog mogelijk
Volgend artikelLG komt in september met LG V20 smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in