Gelekte afbeeldingen tonen Xperia XR smartphone

Vandaag zijn er een aantal afbeeldingen opgedoken van de Xperia XR smartphone. Al langere tijd is het duidelijk dat Sony werkt aan een nieuwe smartphone, het zou hierbij gaan om de nieuwe Xperia XR smartphone. 

Volgens de geruchten was al het een en ander duidelijk over de smartphone. Het lijkt erop dat de Xperia XR een high-end smartphone is welke de beschikking heeft over een aantal opvallende specificaties.

Nu is het toestel volledig te zien in een collectie renders welke zijn opgedoken. De informatie en specificaties zijn nog beperkt, maar komt naar verwachting goed overeen met de recente smartphones in de Xperia X-serie. Volgens nieuwe bronnen beschikt de smartphone over een nieuwe Snapdragon 820-soc in combinatie met 4GB aan RAM. Aan de achterzijde zal er een 13-megapixelcamera te vinden zijn. Het opslaggeheugen bedraagt waarschijnlijk standaard 32GB en kan je eenvoudig uitbreiden via een microSD kaartje.

Tijdens de IFA 2016 in Berlijn krijgen we meer te horen over de smartphone. Op 1 september zullen we meer informatie krijgen over de nieuwe smartphone van Sony. Er is een mogelijkheid dat Sony de smartphone standaard zal voorzien van Android 7.0.

Vorig artikeliPad laten vallen, wat nu?
Volgend artikelApple Watch 2 met gps verschijnt mogelijk in september

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in