Pokémon Go en valsspelen? Een blokkade voor altijd is mogelijk

Wie valsspeelt met de populaire app van Pokémon Go door bijvoorbeeld de locatie aan te passen of een neplocatie in te voeren om zo sneller Pokémon te vangen kan voortaan een ban opleveren welke voor altijd van toepassing is. Pokémon GoHet is mogelijk om de GPS-locatie van de smartphone aan te passen, hierdoor is het mogelijk om vanuit één locatie op verschillende locaties de Pokémon’s te vangen. Deze methode wordt ook wel gps-spoofen genoemd, alleen is het niet geheel zonder risico’s.

Het zogeheten gps-spoofen is door Niantic verboden binnen de applicatie. Niantic wil een leuke en eerlijke game ervaring voor iedereen bieden. Daarnaast is het ook verboden om op een andere manier misbruik te maken van de techniek, om zo sneller en makkelijker de Pokémon te kunnen vangen.

Blokkade definitief 

De blokkade is behoorlijk serieus, aangezien je voortaan direct en voor altijd geblokkeerd zal worden. Uiteraard kan je altijd nog één nieuw account aanmaken. Maar dan ben je wel je volledige game-historie kwijt inclusief alle gevangen Pokémon.

De App Store en Play Store staan ook vol met applicaties welke een radar tonen waardoor je makkelijker de locatie’s kan achterhalen. Ook deze apps zijn verboden. De populaire webapp Pokévision is door Niantic buiten werking gesteld door een aanpassing in de publieke API.

 

 

Vorig artikelReview: QNAP TS-531P NAS
Volgend artikelNokia komt eind dit jaar met nieuwe tablets en smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in