Topmodel iPhone 7 krijgt 256GB interne opslag

Vooralsnog gebruikt Apple altijd de standaard 16GB als instapmodel voor zowel de iPhone 6S als iPhone 6S Plus. Bij de iPhone 7 gaat Apple het compleet veranderen. iPhone-6-backHet instapmodel van de iPhone 7 zal beschikken over 32GB interne opslag. Het topmodel krijgt mogelijk de beschikking over 256GB interne opslag. De geruchten zijn afkomstig van DigiTimes.

Minimaal 32GB interne opslag

De huidige iPhones hebben vooralsnog de beperkte opslag van 16GB. Voor Apple zou het een goede stap zijn om het interne geheugen te vergroten tot 32GB. Mogelijk zal dit van toepassing zijn bij de iPhone 7 en de duurdere Plus variant. Het topmodel beschikt over 256GB interne opslag.

De iPhone 7 wordt op 7 september verwacht tijdens een Apple-event en is in Nederland waarschijnlijk vanaf 23 september verkrijgbaar in Nederland. De smartphone krijgt de beschikking over een aantal kleine verbeteringen waaronder een dual-camera, Foce Touch Homeknop en zullen de antennebanden minder aanwezig zijn in vergelijking met de iPhone 6S. De groter veranderingen komen naar verwachting volgend jaar tijdens de lancering van de nieuwe iPhone in 2017.

Vorig artikelNokia komt eind dit jaar met nieuwe tablets en smartphone
Volgend artikelRimac Concept One: Snelste elektrische auto ter wereld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in