Lumigon T3: Android smartphone met nachtcamera

Lumigon heeft een aantal maanden een nieuwe smartphone op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Lumigon T3, een smartphone welke de beschikking heeft over een drietal camera’s. Zo zijn er twee camera’s aan de achterkant en één aan de voorkant geplaatst. Na enkele maanden krijgt de T3 ook een Nederlandse release, exclusief bij de Mediamarkt. 

lumigon-t3-1De T3 is een 4,6 inch toestel van roestvrij staal en met een super AMOLED-scherm. Onder de motorkap is er een Helio X10-chipset aanwezig met 3GB aan RAM en 128GB ROM opslag. Standaard draait de smartphone op Android 6.0.

Nederlandse release

MediaMarkt brengt in Nederland exclusief de smartphone op de markt. De T3 is de eerste smartphone ter wereld met een nachtzicht camera.

De Lumigon T3 is met een verkoopprijs van 819 euro niet goedkoop. Qua specificaties niet het meest bijzondere, maar het meest indrukwekkende en unieke van de smartphone is de nachtzicht-camera.

De Lumigon T3 is exclusief verkrijgbaar bij MediaMarkt voor 819 euro. In Nederland komt alleen de zwarte variant beschikbaar.

Vorig artikelRansomware: Wel of niet betalen?
Volgend artikelShoka Bell: Fietsbel, fietslamp en navigatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in