Shoka Bell: Fietsbel, fietslamp en navigatie

De technologie op gebied van auto’s en motoren gaat met stappen vooruit. Ook op gebied van de fietsen is er veel verbetering zichtbaar. De Shoka Bell is een nieuwe accessoire welke je op elke fiets eenvoudig kan gebruiken. 

Shoka BellMet de Shoka Bell heb je met één accessoire een aantal functionaliteiten tot je beschikking, het gaat hierbij om een fietsbel, lamp, alarm en een navigatie. Het apparaat kan je eenvoudig aan het stuur bevestigen met een magneet. De bel is bovendien te koppelen aan je smartphone.

Navigatie

De navigatie werkt eenvoudig, via de smartphone is het mogelijk om een bestemming te selecteren. Via eenvoudige aanwijzingen is het mogelijk om de route te volgen.

shoka-bell-navigatieVolgens de makers is de interne accu goed voor 200 uur. Dat komt vooral omdat hij zichzelf automatisch uitschakelt als de fiets niet in beweging is. Ook de fietsbel heeft een aantal interessante functionaliteiten, zo zijn er acht verschillende bellen aanwezig.

Het product verscheen op Kickstarter en heeft inmiddels ruim het streefdoel van 75,000 dollar behaald. Op moment van schrijven is er ruim 160,000 dollar opgehaald met de Shoka Bell.

Beschikbaarheid Shoka Bell

Het product verscheen op Kickstarter en heeft inmiddels ruim het streefdoel van 75,000 dollar ruim behaald. Naar verwachting wordt de Shokda Bell verkocht voor 159 dollar, via Kickstarter is het mogelijk om de bel te bestellen voor 109 dollar te bestellen. De eerste levering worden verzonden in het begin van 2017. Meer informatie is te vinden op Kickstarter.

Vorig artikelLumigon T3: Android smartphone met nachtcamera
Volgend artikelTips voor een langere laptop accuduur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in