Specificaties iPhone 7 en iPhone 7 Plus gelekt

Op 7 september zal Apple zo goed als zeker de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus op de markt brengen. Tijdens het evenement worden ook nieuwe Macbooks en de Apple Watch 2 verwacht. Vandaag is er meer informatie opgedoken over de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. iPhone-7De nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus worden waarschijnlijk in september uitgebracht. In de afgelopen maanden zijn er vele geruchten opgedoken over de nieuwe smartphone van Apple. Vandaag zijn er enkele specificaties opgedoken van zowel de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

Op 7 september worden de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aangekondigd, inmiddels is er meer informatie opgedoken over de specificaties. Vooral onder de motorkap zijn er vele verbeteringen.

iPhone 7 specificaties

De iPhone 7 en iPhone 7 plus zullen volgens de geruchten beide voorzien worden van de nieuwe Apple A10-processor. Deze chipset is een nieuw en sneller exemplaar. Hoeveel sneller de nieuwe Apple A10 chipset zal zijn in vergelijking met de huidige chip is vooralsnog onduidelijk.

De iPhone 7 beschikt over een 4,7-inch scherm met een resolutie van 1334×750 pixels. De iPhone 7 zal beschikken over een Apple A10 processor met een M10 coprocessor en 2GB LPDDR4 werkgeheugen. Ook de accu beschikt over vele verbeteringen, zo is er een accu aanwezig van 1960mAh. In vergelijking met het huidige exemplaar van 1715mAh een upgrade.

Vorig artikelApple Watch 2 beschikt over grotere accu
Volgend artikelRacegame Gran Turismo Sport uitgesteld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in