Adviesprijs Parrot Disco Drone 1299 euro inclusief VR-bril

De Parrot Disco Drone werd al in januari aangekondigd. Dit drone zal vanaf september verkocht worden voor een bedrag van 1299 euro. Zo heeft de fabrikant laten weten. De Parrot Disco Drone wordt geleverd met een virtual reality headset. Parrot-Disco-FPVDe bedoeling van die bril is dat je precies kan zien wat de 14 megapixel camera aan de voorzijde ook ziet. Parrot heeft met de Disco Drone een andere vorm gebruikt. Dit keer is het geen quadcopter, maar echt een vliegtuigje met twee vleugels en een propeller aan de achterzijde van de drone.

De Parrot Disco drone vliegt automatisch naar een hoogte van 50 meter waar hij rondjes vliegt tot de besturing wordt overgenomen. Net zoals bij de Parrot Bebop is het mogelijk om de drone te besturen met de FreeFlight app en de SkyController.

Aan de voorzijde van de drone is er een 14 megapixel camera aanwezig welke digitaal wordt gestabiliseerd door drie assen. De drone heeft 32 gigabyte aan intern geheugen. Met een USB stick is het eenvoudig om de beelden er gemakkelijk af te halen. Via de app is het mogelijk om een lage resolutie video direct te downloaden.

Beschikbaarheid

Opvallend is ook de snelheid, door de aerodynamische vorm is er een snelheid mogelijk tot 80 km/h. Verder bestaat het pakket uit een controller en natuurlijk de drone zelf. De Parrot Disco Drone wordt vanaf september verkocht voor een bedrag van 1299 euro.

Vorig artikelApple lanceert iPhone 7 en iPhone 7 Plus op 7 september
Volgend artikelYuneec Breeze: Kleine 4K drone voor vijfhonderd euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in