Yuneec Breeze: Kleine 4K drone voor vijfhonderd euro

Yuneec heeft vandaag een nieuwe drone uitgebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Yuneec Breeze 4K-drone welke wordt verkocht voor een bedrag van nog geen vijfhonderd euro. 

Yuneec Breeze: 4K in een kleine drone

Yuneec is al een geruime tijd actief op de drone markt en heeft  verschillende drones op de markt in het duurdere segment. De Yuneec Breeze is een instapvariant welke opvallend beschikt over een 4K camera aan de voorzijde van de drone.

De drone kan volgens Yuneec maximaal twaalf minuten vliegen op één volledige accu. De snelheid is softwarematig begrensd tot een snelheid van 5m/s en een hoogte van maximaal 80 meter. Ook op het stijgen is er een begrenzing aanwezig van 1m/s. Ook is er een “Follow-me” functionaliteiten aanwezig.

4K camera

Opvallend is de 4K camera welke aanwezig is in de voorzijde van de drone. Het gaat hierbij om een 13 megapixel exemplaar. De lens heeft een beeldhoek van 117 graden en schiet foto’s in een resolutie van 4160×3120 pixels. Meer informatie zoals de framerate is vooralsnog onduidelijk, wel geeft de drone fabrikant aan dat het mogelijk is om in een 4K resolutie beelden te schieten.

Bediening

De bediening werkt via de app waarmee je eenvoudig de drone kan besturen. Ook is het via de app mogelijk om een livestream te starten of foto’s en video’s te maken. Via de app is het tevens mogelijk om de media direct te delen op Facebook, Twitter, YouTube, Instagram en nog vele sociale mediums.

 

Vorig artikelAdviesprijs Parrot Disco Drone 1299 euro inclusief VR-bril
Volgend artikelLogitech introduceert nieuwe M220 Silent en M330 Silent Plus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in