Fitbit onthult Charge 2 en Flex 2 fitnesstrackers

Fitbit heeft twee nieuwe fitnesstrackers aangekondigd, al langere tijd is het duidelijk dat het bedrijf werkt aan een aantal nieuwe wearables waaronder de Flex 2.De Fitbit Flex 2 is nu ook geschikt om mee te zwemmen. 

Fitbit-Charge-2_SE-Lavender_Rose-Gold-970-80

Fitbit is een populaire fabrikant op gebied van activiteitentrackers. De nieuwe Fitbit Charge 2 moet de Charge van vorig jaar opvolgen. Het apparaat beschikt over een groter OLED-scherm en heeft de beschikking over een ingebouwde hartslagmeter, een GPS module is niet aanwezig. Wel is er een hoogtemeter aanwezig in het apparaat, evenals een accelerometer.

Fitbit heeft de Charge 2 nu ook de mogelijkheid gegeven om eenvoudig de bandjes te verwisselen.

Fitbit Flex 2

Het bedrijf heeft ook de nieuwe Fitbit Flex 2 op de markt gebracht, dit is een goedkopere tracker welke beschikt over mindere functionaliteiten. Wel is de nieuwe tracker volledig waterdicht waardoor je ook kan zwemmen met de Flex 2.

Fitbit-Flex-2_FamilyDe Charge 2 wordt verkocht in een aantal verschillende varianten, zo komt er een classic variant welke wordt verkocht voor € 159,95. Een klassiek bandje wordt verkocht voor € 29,95, terwijl een lederen variant voor € 69,95 wordt verkocht. De goedkopere Flex 2 wordt verkocht voor € 99,95.

Vorig artikelAcer presenteert nieuwe Predator 21 X gaming laptop
Volgend artikelPhilips introduceert Hue bewegingssensor voor Hue-lampen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in