‘iPhone 7 en iPhone 7 Plus krijgen vijf kleurenopties’

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zullen waarschijnlijk aanstaande woensdag tijdens een evenement het levenslicht zien. Opnieuw zijn er geruchten verschenen over de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De nieuwe iPhone zal waarschijnlijk beschikken over twee nieuwe kleuren. 

Inmiddels is er al behoorlijk veel bekend over de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus. In een artikel van vorige week gingen wij verder in op de huidige geruchten en de verwachtingen van de nieuwe iPhone 7.

iphone-glossy-black-3
Is dit de Glossy Black variant?

Voor een groot deel zal het design van de iPhone 7 vergelijkbaar zijn met de huidige iPhone. Toch zijn er een aantal veranderingen, vooral op gebied van de camera en de antennestrepen.

Nieuwe kleuren

Vandaag verscheen er meer informatie vanuit de betrouwbare analist Ming-Chi Kuo. Volgens de analist zal de nieuwe iPhone in een vijftal kleuren op de markt komen. Space grijs zou vervangen voor een donkere variant. Daarnaast komt er mogelijk ook een glimmende zwarte optie welke verkocht zal worden als Glossy Black

Wanneer verkrijgbaar?

Volgens geruchten zal Apple op 9 september starten met de pre-order voor de eerste groep landen. Naar verwachting zit Nederland in de tweede groep. Wij verwachten dat Apple op 30 september in Nederland zal starten met de pre-order  en de verkoop op 7 oktober.

iPhone 7

  • 32GB – €749,00
  • 64GB – €849,00
  • 256GB -€949,00

iPhone 7 Plus

  • 32GB – €849,00
  • 64GB – €949,00
  • 256GB -€1049,00

Aanstaande woensdag doen wij uiteraard uitgebreid verslag van het Apple evenement. Tevens is er naar verwachting een livestream beschikbaar. Bekijk alvast onze iPhone 7 en iPhone 7 verwachtingen.

 

Vorig artikelGoogle maps kan nu bijhouden waar je Pokémon hebt gevangen
Volgend artikel‘Google komt dit jaar met nieuwe 7-inch tablet in samenwerking met Huawei’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in