Blu komt met Blu Life One X2 budget smartphone

Het Amerikaanse smartphonemerk Blue Products heeft vandaag een nieuwe smartphone onthuld. De Blu Life One X2 is een nieuwe budget smartphone welke beschikt over interessante specificaties. 

blue-life-one-x2De Blue Life One X2 is de meest recente smartphone van het bedrijf. Het Amerikaanse Blu brengt al budget smartphones op de markt met interessante specificaties.

De Blu Life One X2 heeft een 5.2-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920. Onder de motorkap is er een Snapdragon 430 processor te vinden met een 1.4Ghz octa-core CPU. Zeker voor 150 dollar zijn de specificaties zeer goed te noemen.

Aan de achterzijde van de budgetsmartphone is er een 16 megapixel camera te vinden. Aan de voorzijde is er een 8 megapixel wide-angle lens aanwezig. Verder beschikt de smartphone over Gorilla Glass 3, USB Type C en een 3000mAh accu met Quick Charge 3.0. De smartphone komt beschikbaar in een 2GB en 4GB variant. De goedkoopste variant met 2GB wordt verkocht voor 150 dollar. De duurdere variant met 4GB aan RAM en 64GB interne opslag wordt verkocht voor 200 dollar. Het toestel is vanaf 7 oktober te koop.

Vorig artikelLenovo brengt budget-smartphones naar Nederland
Volgend artikelSurface Pro 3 kampt met laadproblemen na update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in