Xiaomi Mi 5s smartphone uitgebracht

De Xiaomi Mi 5S is een nieuwe smartphone van de Chinese fabrikant. Het toestel beschikt over high-end smartphones en is ook als een Plus-variant met een groter scherm beschikbaar. De smartphone beschikt over krachtige hardware voor een relatief lage prijs. 

xiaomi-mi5sXiaomi is vooral in China erg populair, de fabrikant staat bekend om kwalitief goede producten welke worden verkocht voor een lage prijs. Vandaag heeft Xiaomi de nieuwe Mi 5S en Mi 5S Plus uitgebracht. Beide smartphones worden vanaf donderdag in China verkocht.

De Mi 5S is het nieuwe vlaggenschip van Xiaomi. De smartphone heeft de beschikking over een krachtige Snapdragon 821-chip van Qualcomm en 3GB of 4GB aan RAM. Het scherm heeft een formaat van 5,15-inch en heeft drukgevoelige sensoren. Aan de achterzijde an de smartphone is er een 12 megapixel-camera te vinden, aan de voorzijde is er een 5 megapixel-camera aanwezig. Aan de achterzijde van de smartphone is er een ultrasonische vingerafdrukscanner te vinden.

Xiaomi Mi 5S

De Xiaomi Mi 5S Plus heeft de beschikking over een groter 5,7-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Qua processor is de smartphone identiek. Het grootste verschil is te vinden in de camera. Achterop de Mi 5s zitten dubbele lenzen van 13 megapixel. Of de smartphones naar Nederland komen is vooralsnog onbekend. Via import is het redelijk eenvoudig om Xiaomi toestellen naar Nederland te halen voor een betaalbare prijs.

Vorig artikelVodafone lanceert Smart Platinum 7-smartphone
Volgend artikel‘Honor 6X smartphone komt volgende maand’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in