Render afbeeldingen Google Pixel smartphone opgedoken

Een render van de nieuwe Google Pixel smartphone is vandaag online verschenen. De nieuwe render geeft een goed beeld van het design. Op de render is de Pixel Launcher software te zien.

google-pixelOp 4 oktober wordt tijdens een evenement de nieuwe Google Pixel smartphone uitgebracht. De nieuwe Pixel smartphones moeten de huidige Nexus smartphone-lijn gaan opvolgen. Vandaag verscheen er een render van de Pixel smartphone, dit is de kleinere variant van de nieuwe smartphone-serie.

Over de specificaties van beide smartphones is al genoeg bekend. Zo is het inmiddels al duidelijk dat Google de Pixel en de Pixel XL smartphones gaan uitrusten met een Snapdragon 821 chipset bijgestaan door 4GB aan RAM en 32GB of 128GB interne opslag. De kleine Pixel smartphone heeft de beschikking over 5-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. De Pixel Xl krijgt een QHD scherm van 5,5-inch.

Beschikbaarheid en prijs

De software bestaat uiteraard uit Android 7.0 en de nieuwe Pixel-Launcher.  Volgens bronnen wordt de kleinere Pixel smartphone verkocht voor ongeveer 650 dollar. Op 4 oktober zal Google tijdens een evenement de nieuwe smartphone presenteren.

Vorig artikel‘Honor 6X smartphone komt volgende maand’
Volgend artikelBetaalzender HBO stopt in Nederland, series naar Ziggo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in