DJI Mavic Pro drone officieel uitgebracht

De DJI Mavic Pro drone is een nieuwe drone van DJI. De nieuwe drone beschikt over een aantal interessante functionaliteiten. Zo beschikt de compacte quadcopter over inklapbare armen en is vervoeren hierdoor redelijk eenvoudig. mavic-proDe nieuwe DJI Mavic Pro drone is vanaf 15 oktober verkrijgbaar in Nederland. De drone beschikt over vele nieuwe technische snufjes, waaronder gesture control en precision landing. De drone heeft een opvallend lange batterijduur tot wel 27 minuten. Uiteraard ontbreekt ook een camera niet. De DJI Mavic is uitgerust met een 3-assige gimbal.

De remote controller is voorzien van twee antennes. Het bereik is maximaal 4 kilometer. De controller is ontworpen op een eenvoudige besturing. De remote controller is geïnspireerd op de controllers zoals we die kennen van de Playstation en Xbox.

Vanaf 15 oktober is de nieuwe DJI Mavic Pro te koop in Nederland voor een bedrag van 740 dollar. Voor dit bedrag krijg je alleen de drone, waarbij besturing mogelijk is via de app voor iOS en Android. Voor de set inclusief remote controller betaal je 999 dollar. De duurste variant met twee extra’s en een draagtas wordt verkocht voor 1299 dollar.

Vorig artikelBetaalzender HBO stopt in Nederland, series naar Ziggo
Volgend artikelSamsung Galaxy Note 7 vanaf eind oktober weer verkrijgbaar in Europa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in