Samsung Galaxy Note 7 vanaf eind oktober weer verkrijgbaar in Europa

De Samsung Galaxy Note 7 zal vanaf eind oktober weer te koop zijn in Nederland. Na een grootschalige terugroepactie is de smartphone eind oktober weer te koop in Nederland. 

Update: onderstaande informatie is onjuist. 

In Nederland en België is de verkoop nog niet hervat. Wanneer dit exact zal gebeuren is vooralsnog onduidelijk. 

 

samsung-galaxy-note-7-foto-1-1024x662Samsung heeft laten weten dat de smartphone vanaf 28 oktober weer verkocht zal worden. De fabrikant wil dat eerst alle bestaande bezitters van de smartphone een nieuw exemplaar krijgen. Wanneer dat is voltooid zullen er weer nieuwe exemplaren verkocht worden.

In verschillende landen wordt de lancering bijna weer hervat, waaronder ook Nederland. Nederlandse consumenten kunnen de smartphone vanaf 28 oktober weer bestellen in Nederland. Wel waarschuwt de fabrikant dat de datum nog kan veranderen.

Klanten die een Galaxy Note 7 ontvangen, krijgen als compensatie voor het wachten een geheugenkaart van 128GB toegestuurd. De veilige Note 7 kan je herkennen aan het groene icoontje in de statusbalk. Ook op de verpakking van de smartphone wordt aangegeven dat het gaat om een veilige smartphone.

Update: Bovenstaande informatie is onjuist. 

De verkoop is inmiddels hervat in Zuid-Korea. In Nederland en België is de verkoop nog niet hervat. Wanneer dit exact zal gebeuren is vooralsnog onduidelijk. Wanneer meer bekend laten wij het uiteraard weten.

Update: Bovenstaande informatie is onjuist. 

In Nederland en België is de verkoop nog niet hervat. Wanneer dit exact zal gebeuren is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelDJI Mavic Pro drone officieel uitgebracht
Volgend artikel‘Facebook komt volgende maand met zakelijke Facebook variant’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in