Windows 10-update KB3194496 geeft problemen

Een nieuwe Windows 10-update geeft opnieuw problemen op een aantal computers en laptops. Verschillende gebruikers melden dat er problemen ontstaan na de installatie van de Windows 10 update.

windows-10-anniversary-start-menuNa de verplichte herstart blijft de computer door de update in een loop hangen, deze is oneindig waardoor de computer niet meer correct zal opstarten zonder handmatige actie. De bootloop ontstaat doordat de update niet correct wordt geinstalleerd op de computer.

De update wordt niet correct geinstalleerd, hierdoor wordt de installatie afgebroken. Na de herstart wordt de update opnieuw gestart. Dit geeft als resultaat een bootloop.

KB3194496 problemen

De problemen met KB3194496 zijn niet nieuw, de problemen zijn eerder al opgedoken bij testers van de Windows 10 Insider versie. Microsoft heeft de updates publiekelijk uitgerold, waardoor de problemen nu ook de reguliere systemen treffen.

Vorig artikelGoogle Pixel en Pixel XL smartphone officieel
Volgend artikelAndroid 7.0 update voor Motorola Nexus 6 beschikbaar

1 REACTIE

  1. Bij mij geeft het problemen met opstarten. Duurt zeker een minut langer als voor de update. Verder gaf pinnacle studio 18 ultimate problemen. Als ik in het programma was dan viel alles weg en krijg ik een scherm melding laat computer nakijken functioneerd niet meer goed. Ik heb via internet programma van pinnacle die de problemen met Windows 10 zou verhelpen geïnstalleerd . Problemen zijn nu opgelost. Hopelijk blijft dit zo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in