Microsoft presenteert Surface Studio all-in-one computer

Microsoft heeft een nieuwe computer uitgebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Surface Studio. De nieuwe all-in-one pc moet de concurrentie aangaan met onder andere de iMac van Apple. 

surface_studio_overview_2_herofullbleed_v3 De iMac-concurrent heeft een 28-inch scherm met een resolutie van 4500×300 pixels. De beeldverhouding van 3:2 is behoorlijk uniek voor een All-in-One PC. Onder de motorkap is er krachtige hardware aanwezig. Microsoft heeft gekozen voor een zesde generatie Intel Core i5 of een Intel Core i7-processor. Het instapmodel moet het doen met een Intel Core i5-processor. De all-in-one beschikt over een 1TB hybride hardeschijf. De processor wordt bijgestaan door 8GB Aan werkgeheugen.

De prijs is aan de hoge kant. Microsoft heeft een adviesprijs meegegeven van 2999 dollar voor het i5 exemplaar. Hiervoor krijg je een Intel Core i5-processor en een GTX 965M videokaart met 2GB GDDR5-geheugen. Voor 500 dollar meer krijg je de INtel Core i7 variant met 16GB aan RAM. De duurste variant wordt verkocht voor 4200 dollar, hiervoor krijg je een 2TB hyrbdie harde schijf met 32GB aan werkgeheugen en een 4GB GTX 980M videokaart.

De Surface Studio zal op 15 december beschikbaar komen in de Verenigde Staten. Daarmee wordt gekeken hoeveel vraag er is naar het nieuwe product. Vooralsnog is er niks bekend over een release in de Benelux.

Vorig artikelXiaomi Mi Note 2 smartphone aangekondigd
Volgend artikelMicrosoft presenteert nieuwe Surface Book i7

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in