Microsoft presenteert nieuwe Surface Book i7

Microsoft heeft vandaag een nieuwe Surface Book i7 op de markt gebracht, de nieuwe Surface Book is een krachtigere variant van de Surface Book met een langere accuduur. Het bedrijf heeft het uiterlijk zo goed als gelijk gehouden, intern is er behoorlijk veel aangepast. 

sf-bookVolgens Microsoft is de accuduur met 30 procent langer geworden. De accu van de Surface Book i7 zou zestien uur moeten meegaan. De nieuwe Surface Book draait op een Intel Core i7 variant van de laatste generatie. De ingebouwde GPU is dubbel zo krachtig in vergelijking met de vorige versie. De laptop heeft verder de beschikking over een GTX 965M GPU met 2GB aan RAM.

Er zijn een drietal varianten beschikbaar. Het instapmodel beschikt over 8GB aan RAM en heeft een GTX 965M met 2GB aan RAM als GPU. De interne opslag bedraagt 265HN. Naast het instapmodel model is er ook nog een 16GB/512GB variant en een 16GB/1TB variant. De Surface Book i7 komt in november uit in de Verenigde Staten en kost 2399 dollar. De overige varianten worden verkocht voor 2799 en 3199 dollar.

Vorig artikelMicrosoft presenteert Surface Studio all-in-one computer
Volgend artikelNieuwe versie Windows 10 richt zich vooral op 3D

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in