Huawei Enjoy 6: 3GB ram en flinke accu voor minder dan 200 euro

Huawei heeft vandaag een nieuwe smartphone uitgebracht. Het gaat hierbij om de nieuwe Huawei Enjoy 6, een smartphone welke beschikt over een 4100mAh accu en 3GB aan werkgeheugen. 

huawei-enjoy-6De Huawei Enjoy 6 is een smartphone welke recent door Huawei is aangekondigd. De budgetsmartphone heeft de beschikking over een 5-inch amoled-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Naar verwachting beschikt de smartphone over een Snapdragon 415-chip of een variant van MediaTek. Het toestel heeft 3GB aan werkgeheugen en 16GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen.

Aan de achterzijde van de smartphone is er een 13-megapixel camera te vinden en een 5-megapixel camera aan de voorzijde van de smartphone. De Huawei Enjoy 6 is een budget-smartphone welke wordt verkocht voor een bedrag van omgerekend 175 euro.

Huawei Mate 9

Op 3 november komt het bedrijf met de Huawei Mate 9 smartphone. De Mate 9 wordt een nieuwe high-end smartphone welke de beschikking heeft over een krachtige Kirin 960-chipset en naar verwachting 6GB aan RAM.

Deze geruchten zeggen dat de telefoon een schermgrootte zal krijgen van 5,9 inch met een Full HD-resolutie. Het opslaggeheugen is waarschijnlijk 256 GB.

 

Vorig artikelNieuwe versie Windows 10 richt zich vooral op 3D
Volgend artikelApple Campus 2 opent later dan gepland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in