WhatsApp introduceert videobellen

Whatsapp is een van de populairste chatdiensten. De afgelopen tijd zijn er meerdere functionaliteiten uitgebracht voor WhatsApp. Nu komt de dienst met een redelijk grote verandering. WhatsApp werkt namelijk aan de mogelijkheid om te kunnen videobellen. 

WhatsappVideobellen wordt een nieuwe functionaliteit waarmee de gebruiker via Whatsapp eenvoudig onderling kan videobellen. Volgens Androidpolice wordt de nieuwe functionaliteit getest op Android. De testversie laat zien dat de gebruiker straks voor twee opties kan kiezen als hij via WhatsApp wil bellen. Zo is er een optie om te bellen met audio of videobellen. Met de nieuwe functie gaat Whatsapp de concurrentie aan met FaceTime en bijvoorbeeld Skype.

Android en Windows Phone

De videobelfunctie is tot nu toe alleen opgedoken op Android en Windowstelefoons. Waarschijnlijk komt de functionaliteit later beschikbaar op iOS. Wel moet de persoon aan de andere kant van de lijn de optie ook hebben, wanneer deze optie er nog niet is, verschijnt er een errorteken in beeld. Er wordt vervolgens overgeschakeld op een audiogesprek.

WhatsApp 2.16.318 is een bèta-versie welke de beschikking heeft over de nieuwe functionaliteit.

Vorig artikelApple presenteert nieuwe 13″ en 15″ Macbook Pro met Touch Bar
Volgend artikelXiaomi start met telefoonverkoop in Polen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in