Review: Asustor AS6204T NAS

Prestaties

Asustor heeft de NAS voorzien van een krachtige processor. Er is een Intel Braswell Celeron 1,6Ghz Quad-core processor aanwezig welke is voorzien van hardwarematige encryptie. De interne RAM capaciteit bedraagt standaard 4GB en kan je eenvoudig uitbreiden.

Performance

De performance zijn goed te noemen. De Asustor NAS scoort daarom ook prima scores tijdens de Intel NAS Performance Toolkit. Onderstaande resultaten zijn gemeten met de Intel NASP Toolkit en komt overeen met gemiddelde transfer snelheden. Getest met een gigabit netwerk en files van 2GB.

  • Raid 0: 114,76MB/s
  • Raid 5: 102,35 MB/s
  • Raid 1: 99,43 MB/s

Bestandstransfers gaan behoorlijk snel, en ook het streamen werkt soepel. Tijdens 4K-streamen is er uiteraard een stijging te zien qua RAM en CPU, maar Ook het coderen via Plesk gaat eenvoudig en zonder problemen.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de AS6204T NAS:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: AS6204T 
Pagina 3: Installatie
Pagina 4: Software
Pagina 5: Benchmark en prestatie’s
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
9
Mogelijkheden
9
Software
9
Prijs verhouding
9
Installatiegemak
8
Bouwkwaliteit
9
Vorig artikelNieuwe smartphones Nokia verschijnen in eerste kwartaal van 2017
Volgend artikelAndroid 7.1.1 officieel uitgebracht
review-asustor-as6204t-nasAsustor heeft met de Asustor AS6204T een prima NAS op de markt gebracht welke de beschikking heeft over voldoende mogelijkheden. De NAS is prima te gebruiken voor verschillende toepassingen, zo zijn er voldoende media-functionaliteiten aanwezig. Dankzij de Intel Braswell Celeron processor is de NAS snel en krachtig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in