OnePlus 3T met Snapdragon 821 en grotere accu officieel

OnePlus heeft vandaag de nieuwe ONePlus 3T onthuld op de website van het bedrijf. De nieuwe smartphone is de opvolger van de OnePlus 3 en beschikt over een aantal grote verbeteringen ten opzichten van zijn voorganger. 

oneplus-3tDe OnePlus 3T is zojuist aangekondigd door het Chinese bedrijf. De nieuwe OnePlus 3T beschikt over een aantal verbeteringen ten opzichten van zijn voorganger. Onder de motorkap is er een Snapdragon 821-chip aanwezig in combinatie met 6GB aan RAM. Ook qua opslag zijn er een aantal verschillen, er is een 128GB variant bijgekomen.

OnePlus heeft ondanks de vele geruchten toch gekozen voor het Optic Amoled-scherm van de OnePlus 3. Het display heeft een 5,5-inch scherm met een Full HD-resolutie van 1920×1080 pixels.

Aan de achterzijde van de smartphone is de camera hetzelfde gebleven, aan de voorzijde zijn er wel interessante verbeteringen. De camera aan de voorzijde heeft een 16 megapixelcamera sensor met een diafragmaopening van f/2.0.

OnePlus heeft ook de accu voorzien van extra opslagcapaciteit. Deze heeft nu een capaciteit van 3400mAh, in tegenstelling tot de 3000mAh accu van de OnePlus 3.

Beschikbaarheid

De OnePlus 3T is vanaf 28 november de bestellen. Het goedkoopste model van 64GB is voor 440 euro te koop. De adviesprijs van het 128GB-model is nog onduidelijk.

Vorig artikelSmartphones zonder bezels wordt de trend van 2017
Volgend artikelAndroid 7.0 Nougat voor HTC 10 begin december beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in