Alcatel Shine Lite smartphone verkrijgbaar in Nederland

De voordelige Alcatel Shine Lite is vanaf deze week te koop in Nederland voor een interessante adviesprijs. Alcatel verkoopt de nieuwe smartphone voor een bedrag van ongeveer 200 euro. Inmiddels is de smartphone te koop bij een aantal Nederlandse webwinkels. 

alcatel-shine-liteDe Alcatel Shine Lite is een smartphone welke beschikt over een aantal interessante specificaties. Alcatel heeft de smartphone een interessante adviesprijs meegegeven, voor een bedrag van 199 euro is de smartphone te koop.

Alcatel heeft de smartphone prima specificaties meegeven. Zo beschikt de smartphone over een 5-inch scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Aan de achterzijde is er een 13 megapixel-camera aanwezig, terwijl er aan de voorzijde een 5 megapixel-camera is te vinden met flitser. Onder de motorkap is er 16GB aan interne opslag te vinden wat je kan uitbreiden via een microSD Kaart. De processor is een 1,3Ghz quadcore-variant welke beschikt over 2GB aan werkgeheugen.

Beschikbaarheid

Alcatel verkoopt de smartphone per direct voor een bedrag van 199 euro. Zeker gezien de specificaties een prima prijs voor een degelijke smartphone.

Vorig artikelHTC begonnen met uitrol Android 7.0 nougat voor HTC 10
Volgend artikelHandige muziek-apps voor de iPhone 7

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in