Meizu onthult Pro 6 Plus smartphone met Exynos 8890

Meizu heeft vandaag een nieuwe smartphone uitgebracht welke waarschijnlijk ook in Europa verkocht zal worden. De nieuwe Meizu Pro 6 Plus is een nieuwe smartphone van Meizu welke beschikt over een aantal interessante specificaties. 

meizu-pro-6-plusHet bekende Chinese merk Meizu heeft  vandaag via Twitter een nieuwe smartphone aangekondigd, de Meizu Pro 6 Plus is een nieuw exemplaar welke beschikt over high-end specificaties.

Qua specificaties zit het wel in orde. De smartphone heeft een 5,7-inch AMOLED 3D touch scherm met een resolutie van 1440×2560 pixels. Onder de motorkap is er een Samsung Exynos 8890 chipset te vinden. Deze chip is ook te vinden bij de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Verder is er 128GB aan interne opslag aanwezig en 4GB aan werkgeheugen.

meizu-pro-6-plus-2Verder beschikt de smartphone over een vingerprintscanner, hartslagmeter en een 3400mAh batterij met fast charging. Aan de achterzijde is er een 12 megapixel-camera aanwezig met een Sony IMX386 sensor.

Beschikbaarheid

Meizu heeft de smartphone voorzien van het Flyme OS 6, deze Android-versie is gebaseerd op Android 6.0. De Meizu Pro 6 Plus wordt verkocht voor 435 dollar in China. De smartphone komt naar verwachting ook naar Europa.

Vorig artikelNetflix vanaf nu ook offline te gebruiken
Volgend artikelNokia komt begin 2017 met nieuwe smartphones

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in