‘Samsung Galaxy S8 beschikt over randloos scherm zonder homeknop’

De Samsung Galaxy S8 wordt een nieuwe smartphone welke de beschikking heeft over een aantal interessante specificaties. Volgens de laatste geruchten beschikt de Galaxy S8 over een scherm welke doorloopt tot in alle randen. 

galaxy-s8Geruchten over de nieuwe Galaxy S8 gaan al een aantal weken rond op internet. Volgens het persbureau Bloomberg zal Samsung de S8 voorzien van een scherm vullend scherm. Vrijwel de complete voorkant van de Samsung Galaxy S8 zal uit scherm bestaan, aldus de bron.

Het toestel beschikt ook niet langer over een fysieke homeknop. Als vervanging komt er een virtuele homeknop welke is te vinden aan de onderkant ven het scherm. Qua formaat zou de Galaxy S8 identiek zijn aan zijn voorgangers. De Galaxy S8 krijgt een fors groter scherm, maar het formaat blijft vanwege de dunne bezels beperkt.

Beschikbaarheid

Volgens Bloomberg komt de smartphone in maart of april op de markt. De release stond gepland voor maart, maar Samsung heeft besloten om de test uit te breiden vanwege de problemen met de Note 7 smartphone.

Vorig artikel‘Honor Magic: Honor komt volgende week met randloos toestel’
Volgend artikelEuropese Commissie: Overname LinkedIn door Microsoft goedgekeurd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in