‘Microsoft Surface Book verschijnt vanaf april in Nederland’

Microsoft brengt de Surface Book later uit in Nederland, de hybride laptop welke beschikt over Windows 10 is vanaf april leverbaar in Nederland. Zo weet Tweakers te melden op basis van een anonieme bron. 

De website Centralpoint.nl lijkt de geruchten te bevestigen. Microsoft heeft zelf nog geen uitspraak gedaan over de beschikbaarheid van de Surface Book in Nederland. Eerder heeft Microsoft wel laten weten dat de laptop begin 2017 zou verschijnen.

De reden waarom Microsoft de Surface Book heeft uitgesteld is vooralsnog onduidelijk. In oktober heeft Microsoft laten weten dat het apparaat vanaf ‘begin 2017’ ook verkrijgbaar zal zijn in Nederland. De Surface Book is voorzien van een aantal unieke functionaliteiten. Zo heeft de laptop een hybride mogelijkheid welke gebruikt kan worden in drie standen. Het gaat hierbij om een laptop-, tablet- en tekenstand.

Microsoft introduceerde zijn eerste Surface Book eind 2015. Het eerste model is nooit in Nederland verschenen. Ook in de Benelux werd het apparaat nooit verkocht. Wanneer de verkoop in Nederland van start zal gaan worden beide versies verkocht. Via de Britse Microsoft Store is het wel mogelijk om de Surface Book te bestellen.

 

Vorig artikelHTC onthult nieuwe HTC U Ultra smartphone
Volgend artikelDronebedrijf Lily stopt met ontwikkeling drone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in