HTC begonnen met uitrol Android 7.0 voor One A9

HTC is vanaf vandaag begonnen met de uitrol van de Android 7.0 update voor de One A9 smartphone. De Android 7.0 Nougat update voor de One A9 beschikt over een aantal nieuwe functionaliteiten. 

De HTC One A9 is een smartphone welke meer dan een jaar geleden verscheen. HTC heeft de oudere smartphone vrij snel een update naar Android 7.0 Nougat meegegeven. Hiermee krijgt de smartphone ook de beschikking over de meest recente veiligheidsupdates.

HTC heeft de One A9 standaard voorzien van Android 6.0 Marshmallow, voorzien van de HTC Sense-skin. Vooralsnog is HTC begonnen met de uitrol van de Android 7.0-update in China. Het zal hierdoor niet lang meer duren voordat de Nederlandse versies de updates krijgen.

HTC One A9

De One A9 is een smartphone uit het middensegment. De HTC One A9 beschikt over een Snapdragon 617-chipset met 2GB aan werkgeheugen en 16GB interne opslag. De camera aan de achterzijde heeft een 13 megapixels camera, terwijl er aan de voorzijde een 4 ultrapixel-camera aanwezig is. Het toestel beschikt over een vingerafdrukscanner en heeft een AMOLED-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels.

 

Vorig artikelNintendo wil tekort aan Switch-consoles voorkomen
Volgend artikelRuim 1,1 miljoen Clash of Clans-forumaccounts gestolen na hack

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in