Nokia brengt 3310 opnieuw op de markt

Nokia is terug op de smartphone markt. Afgelopen maand verschenen er een aantal nieuwe smartphones van HMD Global, welke de rechten heeft verworven op de merknaam Nokia. 

Volgens de laatste bronnen brengt HMD Global, de Nokia 3310 terug op de markt. Het bedrijf heeft de rechten verworven op de merknaam Nokia. Op het Mobile World Congress zal het bedrijf naar verwachting een aantal nieuwe smartphones uitbrengen. Daarnaast komt het bedrijf ook met een gemoderniseerde Nokia 3310.

Nokia smartphones

Op het MWC zal Nokia een aantal nieuwe smartphones op de markt brengen. Zo worden de Nokia 3 en de Nokia 5 verwachting. De Nokia 5 heeft een 5.2 inch scherm met een 720P resolutie en 2GB aan RAM. Ook wordt de Europese variant van de Nokia 6 verwacht.

Nokia 3310

Opvallend is dat HMD Global ook plannen heeft voor een nieuwe Nokia 3310 smartphone. De nieuwe versie wordt een feature phone, hierdoor beschikt de smartphone niet over smartphonefunctionaliteiten. Bellen en smsén is hiermee uiteraard wel nodig.

Hoe de nieuwe 3310 eruit moet komen te zien is niet bekend. Volgens Evan Blass wordt de nieuwe Nokia 3310 verkocht voor 59 euro.

Vorig artikel‘iPhone 8 beschikt niet standaard over koptelefoonadapter’
Volgend artikelStopt Nintendo met de Mini NES productie?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in