Specificaties Galaxy S8 online verschenen

Deze week zijn er vele details opgedoken over de nieuwe Galaxy smartphones van Samsung. Nu zijn ook de specificaties opgedoken van de nieuwe Galaxy S8. Wel moeten we nog even geduld hebben, aangezien Samsung de smartphone tijdens het Mobile World Congress nog niet zal presenteren. Mogelijk wordt er wel een korte teaser vrijgegeven. 

Vandaag is er een specificatiesheet van de Galaxy S8 online verschenen. De sheet is afkomstig van TechnoBuffalo en geeft specificaties welke zo goed als identiek zijn als de Galaxy S8 Plus.

Over de Galaxy S8 is al veel informatie bekend. Zowel de Plus als de gewone S8 beschikken over een gebogen beeldscherm. Hierdoor is er geen Edge-variant meer aanwezig.

Specificaties

De Galaxy S8 beschikt over een Quad HD+ Super AMOLED display van 5,8-inch. Het display is afgerond aan de zijkanten. De smartphone krijgt verder een dubbele 12-megapixelcamera, irisscanner, 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen. Ook de reguliere S8 beschikt over een irisscanner. Samsung Knox is ook aanwezig voor de beveiliging van de smartphone.

Vorig artikelSony introduceert snelle SF-G-Serie SD-kaart serie
Volgend artikelRazer komt met nieuwe 12.800mAh powerbank

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in