LG G6: Smartphone met opvallend scherm

LG heeft vandaag de nieuwe LG G6 smartphone uitgebracht. De nieuwe smartphone van LG beschikt over een opvallend scherm met een nieuwe beeldverhouding. 

LG G6

De nieuwe LG G6 is de afgelopen weken al regelmatig opgedoken. De smartphone is voorzien van high-end specificaties. Onder de motorkap van de smartphone is er een Qualcomm Snapdragon 821 aanwezig in combinatie met 4GB aan RAM.

Opvallend is het scherm. LG heeft de G6 voorzien van een 5,7-inch  FullVision scherm met een beeldverhouding van 18:9. De resolutie is 2880×1440 pixels. Op de LG G6 zijn dunnere bezels gebruikt, hierdoor is een groot deel van de voorkant voorzien van scherm.

Achterop zit een dubbele 13 megapixel-camera. Aan de voorzijde is er een enkele 5 megapixel-camera te vinden. De smartphone is standaard voorzien van Google Assistant. LG voorziet de G6 van een 3300 mAh accu.

Beschikbaarheid

De LG G6 komt naar Nederland en België, vooralsnog is een exacte adviesprijs nog onbekend. Het toestel wordt verkocht in de kleuren: Ice Platinum, Mystic White en Astro Black.

Vorig artikelHuawei presenteert nieuwe Watch 2
Volgend artikelNokia 3310: De klassieker is terug met Snake

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in