Nokia 3, 5 en vernieuwde 3310 beschikbaar als pre-order

Nokia heeft met de Nokia 3 en de 5 een interessante smartphone op de markt gebracht. De nieuwe Android smartphones beschikken over een aantal interessante specificaties. Vanaf nu zijn de Nokia 3 en de Nokia 5 te pre-orderen in Nederland. Ook de vernieuwde 3310 is beschikbaar als pre-order. 

De Nokia 3 en de Nokia 5 zijn de eerste smartphones van Nokia welke ook direct in Nederland verschijnen met het Android besturingssysteem. De Nokia 3 beschikt over een 5 inch scherm, terwijl de Nokia 5 de beschikking heeft over een 5,2-inch scherm. Beide toestellen beschikken over een zo goed als originele versie van Android 7.0.

Beide Nokia toestellen zijn voorzien van een interessante adviesprijs. De Nokia 3 wordt verkocht voor 139 euro terwijl de Nokia 5 wordt verkocht voor een adviesprijs van 159 euro.

Nokia 3310

Naast de Android-smartphones heeft Nokia ook de nieuwe 3310 op de markt gebracht. De vernieuwde versie beschikt over een verbeteringen en heeft de beschikking over een flinke accu. Nokia zegt dat het toestel ruim 40 dagen mee kan op één oplaadbeurt. Uiteraard is Snake ook aanwezig.

Pre-order

De Nokia 3310, Nokia 3 en de Nokia 5 zijn inmiddels beschikbaar als pre-order in Nederland.

Vorig artikel‘Google werkt aan goedkopere smartphone’
Volgend artikelLG G4 en V10 krijgen alsnog update naar Android 7.0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in