Nokia onthult nieuwe Nokia 8 met dubbele Zeiss-camera en stock-Android

De Nokia 8 is officieel aangekondigd. De nieuwe high-end smartphone van Nokia draait op een volledige en pure versie van Android. De Nokia 8 heeft een dubbele Zeiss-camera aan de achterzijde. De high-end smartphone wordt verkocht voor een bedrag van 599 euro. 

Nokia 8 uitgebracht

Na de Nokia 3, 5, en 6 heeft HMD Global de nieuwe Nokia 8 uitgebracht. De Nokia 8 is het high-end toestel van Nokia welke wordt verkocht voor een adviesprijs van 599 euro. Gezien de specificaties van het toestel een scherpe prijs.

Aan de achterzijde beschikt de smartphone over een dubbele Zeiss-camera. Uiteraard is ook optische beeldstabilisatie aanwezig.

Specificaties Nokia 8

Een groot voordeel van de smartphone is de pure Android-versie. De toestellen beschikken over een standaard versie van Android 7.1.1 Nougat. De Nokia 8 is vervaardigd van aluminium 6000 series voor een premium gevoel. Verder beschikt de smartphone over een 5.3-inch IPS LCD scherm met een QHD-resolutie van 2560×1440 pixels. Onder de motorkap is er een Snapdragon 835-chipset te vinden met 4GB aan werkgeheugen en 64GB interne opslag. De interne opslag is uit te breiden via een micro-sd kaartje.

Prijs en beschikbaarheid Nokia 8

De smartphone wordt in Nederland verkocht voor een adviesprijs van 599 euro. Het toestel zal in vier kleuren uitgebracht worden waaronder: gepolijst blauw, gepolijst koper, zilver, en tempered blue. Een verkoopdatum voor Europa is vooralsnog onduidelijk.

 

Vorig artikelMophie Powerstation XXL verlengt accuduur MacBook
Volgend artikelGoogle Pixel 2 krijgt beschikking over knijpbare zijkanten voor acties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in