iOS 11 GM gelekt: Meer details over nieuwe iPhones en iOS 11

De afgelopen weken zijn er veel details opgedoken over de nieuwe producten van Apple. Dit weekend is er naar verwachting een volledige iOS 11 GM versie gelekt. Eigenlijk zou deze versie pas aanstaande dinsdag beschikbaar moeten komen. Volgens Apple-kenner John Gruber is de iOS 11 GM-versie waarschijnlijk gelekt via een Apple-medewerker.

In de Golder Master-versie van iOS 11 zijn er veel details opgedoken over de nieuwe iPhone. Naast de functionaliteit zijn ook de nieuwe iPhone namen opgedoken. Het topmodel krijgt de naam iPhone X mee, en de opvolgers van de iPhone 7 worden de iPhone 8 en iPhone 8 Plus genoemd.

Volgens Insider Gruber moet de GM-versie vanuit een Apple-medewerker zijn opgedoken. De meeste details over de nieuwe iPhones zijn inmiddels al opgedoken.

Aanstaande dinsdag kunnen we de nieuwe iPhone 8, iPhone 8 Plus en de compleet vernieuwde iPhone X verwachten. Naast de nieuwe iPhones kunnen we ook iOS 11 verwachten, macOS High Sierra, tvOS11 en onder andere de HomePod. Daarnaast is de presentatie de eerste welke wordt gehouden op het nieuwe Apple hoofdkantoor.

Vorig artikelNieuwe iPhone-namen gelekt: iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X
Volgend artikelNieuwe trend: eetbare inkt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in