Asus brengt nieuwe Zenfone 4-serie naar Nederland

Asus heeft de nieuwe Zenfone 4 naar Nederland gebracht. De nieuwe smartphone heeft de beschikking over een aantal opvallende specificaties waaronder een dubbele camera aan de achterzijde. 

Zenfone 4

De vierde generatie Zenfone is voorzien krachtige hardware, waaronder een dubbele en een verbeterde chipset.

De Zenfone 4 is verkrijgbaar in een aantal verschillende versies. In totaal zijn er een viertal nieuwe varianten uitgebracht. Twee modellen hebben de beschikking over een dubbele selfiecamera aan de voorzijde.

De Zenfone 4 Pro is het high-end exemplaar weke de beschikking heeft over een Snapdragon 835-chipset, 6GB werkgeheugen en 64GB opslag. Aan de achterzijde is er een dubbele camera te vinden met optische stabilisatie en twee keer optische zoom. De Zenfone 4 Pro wordt verkocht voor 889 euro, of hij ook naar Nederland komt is vooralsnog onduidelijk.

De Zenfone 4 verschijnt wel in Nederland en beschikt over een 5,5-inch full-hd scherm met een IPS+ contract. Onder de motorkap van de smartphone is er een Snapdragon 630-chip te vinden met 4GB werkgeheugen en 64GB aan opslag. De ZenFone 4 werkt met Android Nougat en beschikt over een vingerafdruksensor. In Nederland wordt de smartphone verkocht voor 499 euro.

Selfie Pro

De Zenfone 4 Selfie Pro en Selfie 4 is een smartphone welke zich richt op de selfie-kwaliteiten aan de voorzijde van de camera. et toestel heeft een dubbele selfiecamera. De eerste van die frontcamera’s heeft een dual 20 megapixel sensor (f/1.8) en kan in 4K-kwaliteit filmen. De tweede selfiecamera heeft een groothoeklens. Onder de motorkap van de Zenfone 4 Selfie Pro is er een Snapdragon 625-chip te vinden.

De Zenfone 4 gaat 499 euro kosten, de Zenfone 4 Selfie Pro krijgt een adviesprijs van 399 euro, de Zenfone 4 Selfie gaat voor 299 euro over de balie en de Zenfone 4 Max heeft een adviesprijs van 199 euro. De toestellen worden vanaf 30 september verkocht.

Vorig artikelNest Cam IQ krijgt Google Assistant
Volgend artikel‘iPhone 8 Plus heeft de beste smartphonecamera’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in