My Instagram offline vanwege stroomstoring VS

De populaire foto applicatie Intagram is vandaag offline door een stroomstoring bij de clouddienst  van Amazon. De storing is het gevolg van een zeer grote storm in de Amerikaanse staat North Virginia.

Eerder waren ook andere websites zoals Netflix en Pinterest offline, maar die lijken weer te werken. De website van Instagram is nog steeds niet te bereiken. Op Twitter laat het bedrijf weten dat het bezig is met het aanpakken van de problemen.

Gebruikers bij wie de site van de foto-app wel laadt krijgen het volgende bericht te lezen: ” Een elektrische storm in Virginia heeft het grootste gedeelte van onze servers getroffen. Op dit moment werkt ons team van ingenieurs er hard aan om de dienst te herstellen.”

Status

Ruim 2 miljoen Amerikanen zitten sinds de nacht van vrijdag op zaterdag zonder stroom. Volgens Amerikaanse media kan het meerdere dagen duren voor de stroomstoring is opgelost. Internetters klagen op sociale media zoals Twitter over de downtime van Instagram. ‘My Instagram’ is inmiddels wereldwijd trending.

Amazon laat op zijn statuspagina weten dat de problemen onderzocht worden. Het afgelopen anderhalf jaar heeft de clouddienst van het bedrijf met meerdere storingen te maken gehad.

via: Nu.nl

Vorig artikelVerkoop verbod op Samsung Galaxy Nexus in VS
Volgend artikelNieuwe Nexus 7 tablet ook buiten Play Store vekrijgbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in