Windows 8 upgrade kan vanaf elke Windows versie en kost $40

Deze week heeft Microsoft besloten dat er vanaf alle Windows versie welke nog ondersteuning hebben van Microsoft een upgrade naar Windows 8 pro beschikbaar komt voor 39,90 dollar.

Dat is natuurlijk een zeer mooie prijs voor een geheel vernieuwd OS. De prijs is op basis van een download-versie van de Windows 8-upgrade en is tot 31 januari 2013 verkrijgbaar.Een versie op DVD is waarschijnlijk ook beschikbaar maar hiervoor zal je ruim 69,90 dollar moeten betalen?

Als je tussen Juni 2012 en Januari 2013 een nieuwe computer koopt met Windows 7 zou je voor zo’n 15 dollar een upgrade naar windows 8 kunnen krijgen. Wanneer je vanaf XP een upgrade doet dan zal je alleen je documenten behouden, bij Vista blijven bestanden en instellingen behouden en bij Windows 7 zullen de meeste bestanden, programma’s en instellingen worden behouden.

Ook een schone installatie van Windows 8 behoort tot de mogelijkheden. Je kunt van de download ook een bootable dvd/usb stick maken om later te upgraden. Later uiteraard meer informatie over Windows 8 en de prijzen

Vorig artikelAanbieding: HTC Desire C met gratis 25GB Dropbox opslag en flinke korting op abonnement
Volgend artikelMozilla op weg naar een eigen OS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in