Verkoop iPhone’s daalt hard door verwachte release iPhone 5

De Appl iPhone verkopen in Groot Brittanie zijn de afgelopen maanden hard gedaald. De oorzaak van de daling is de verwachte iPhone 5, de iPhone 5 zal waarschijnlijk deze herfst aangekondigd worden.

De iPhone 4s blijft de populairste Smartphone, de iPhone 4s meet 20% van alle verkopen in juni. In het begin was nog een kwart van alle verkochte telefoons een iPhone. Ook bij verschillende providers gaat de verkoop omlaag van de huidige iPhone’s. Dit komt omdat de gebruikers liever nog een paar maandjes wachten en gelijk een nieuwe iPhone 5 kopen.

Ook de Samsung Galaxy S3 heeft veel impact gehad op de verkoop van de iPhone . In de eerste week van Juni behaalde de Smartphone 18% van de markt. Ook Samsung zag het effect van een aankomend nieuw model. De verkopen van het vorige model zakten in van 9% begin maart tot minder dan 6% half juni, vlak voor de Galaxy S3 release.

 

 

Vorig artikelprijsverlaging voor Samsung Galaxy S3 Marble White
Volgend artikelGoedkope update naar Windows 8 voor beta-testers

1 REACTIE

  1. Geen wonder, de telefoon is hard aan het verouderen gezien de nieuwe modellen van de concurrentie. Qua software lopen die nog wel een aantal jaartjes achter op Apple, maar de hardware (en dan voornamelijk de afmetingen van het toestel) is bij veel fabrikanten toch wat beter.

    Ik kijk uit naar de volgende generatie iPhone, wellicht dat ik dan, na 4 jaar toch weer een iPhone neem, mits de geruchten kloppen natuurlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in