Review: Incipio HT-282 Feather Case voor HTC One X

Ben je op zoek naar een nieuw hoesje voor je HTC One x lees dan snel verder aangezien we dit keer weer een accessoire hebben beoordeeld voor de HTC One X. Mobielbereikbaar heeft een mooie Incipio case beschikbaar gesteld voor een review. Het gaat om de Incipio HT-282 Feather Case in de kleur Grijs.

Inhoud:

De verzending vanaf Mobielbereikbaar was erg snel en was goed en stevig verpakt. De case is verpakt in een klein doosje waarin de volgende onderdelen zijn in verpakt:

  • IncipioHT-282 Feather case
  • Display folie
  • Poetsdoekje
  • Applying tool

Zoals je kan zien krijg je er een aantal accessoires bij waaronder één screenprotector waarmee je de HTC One X optimaal kan beschermen tegen krassen en vuil. Verder is er een poetsdoekje aanwezig, en een kaartje waarmee je het folie optimaal kan aanbrengen op de HTC One X. Natuurlijk krijg je ook de Case erbij welke er zeer mooi uit ziet.

Case:

Nu is het tijd om de Case te bekijken, de installatie is er makkelijk waarbij je de One X in de Case klikt, verder zijn alle uitsparingen en buttons nog goed bereikbaar. Ook blijft de One X heel erg dun waardoor je bijna niet merkt dat er een hoesje om heen zit. De case heeft een goede grip waardoor de Smartphone niet snel uit je handen valt. Ook zit de Case stevig om de One X heen waardoor.

Zeker een plus punt van deze case is dat er veel uitsparingen beschikbaar zijn, zo zijn de volume knoppen, aan-uit knop, geluids-ingang allemaal nog vrij van. Ook de speakers heeft een uitsparing waardoor het geluid erg goed blijft van de HTC One X.

Prijs:

De Incipio HT-282 Feather Case is vekrijgbaar bij Mobielbereikbaar voor 23,95 euro. Ook zijn de verzendkosten bij Mobielbereikbaar gratis. (klik hier voor pagina)

Conclusie:

De case is erg goed en zeker zijn geld waard. De case ziet er erg mooi uit. Deze case beschermd de HTC One X erg goed tegen vuil, krassen en stoten. De case meet een dikte van 1mm en is gemaakt van een hoge kwaliteit polymeer. welke is afgewerkt met soft-touch waardoor de case er erg mooi en stijlvol uit ziet.

Deze case kan je bestellen op deze pagina

Mobielbereikbaar heeft ook meer hoesjes in het assortiment voor de HTC One X welke je hier kan vinden

 

 

 

Vorig artikelXBMC komt naar Android
Volgend artikelCoolermaster Storm Trooper Review

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in