Er duiken weer geruchten op over de iPad mini en de iPhone 5

Na de lancering van de originele iPad in 2010 waren er al geruchten dat over een kleiner versie van de iPad. Nu zijn er weer geruchten maar dit keer van The New York Times. Deze website staat bekend om zijn goede geruchten en komen meestal ook uit dit was ook het geval bij de iPad 2.

Een oud Apple manager de naam Leslie Grandy vertelde tegenover de populaire krant dat een kleine iPad een zeer logische zet is voor Apple. Aangezien Apple hiermee de budget markt kan veroveren. De nieuwe iPad zal dit jaar nog beschikbaar komen.

De iPad mini zal waarschijnlijk een scherm krijgen met een resolutie van 7,85 inch. Zo moet de iPad mini zich vechten tegen de Google Nexus 7 en natuurlijk ook de Amazon Kindle Fire.

Naast de iPad mini zijn er ook weer aantal berichten/geruchten over de iPhone 5 verschenen, deze komt waarschijnlijk in de eerste week van augustus, deze zal niet veel later al in de verkoop gaan. Of de iPhone 5 dan ook meteen verschijnt met iOS 6, lijkt waarschijnlijk, gezien die software in de hersft af moet zijn, zo liet Apple eerder dit jaar weten.

 

Vorig artikelAndroid 4.1 nu ook beschikbaar voor Nederlandse Galaxy Nexus
Volgend artikelKLPD geeft waarschuwing voor valse e-mails

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in