Mediamarkt gaat plat: een overzicht van alle aanbieding

Op TV heb je vast wel de nieuwe actie van Mediamarkt gezien, het is deze week namelijk de: Nederland gaat plat week. Deze aanbieding is geldig vanaf maandag 23 juli tot en met zondag 29 juli. Het is een erg grote actie waarbij veel producten erg in prijs zijn verlaagd. De actie is bedoeld voor alle platte producten waaronder tablets, laptops, tv’s en nog veel meer.

Voor het gehele aanbod klik op deze link

Sommige aanbiedingen zijn erg goed. Speciaal voor jullie hebben wij alle aanbiedingen op een rijtje gezet. Waaronder natuurlijk veel computers en tablets. Dus ben je opzoek naar een nieuwe tablets, computers, tv’s of overige¬†elektronica¬†producten? kijk snel verder voor meer informatie:

online adverteren www.m4n.nl

online adverteren www.m4n.nl

Smartphone’s

Ook zijn er een hoop Smartphone’s te koop voor een zeer aantrekkelijk prijs bijvoorbeeld een HTC One V, of een Blackberry Bold 9900. Maar ook enkele Samsung toestellen waaronder de Samsung Galaxy SII en Samsung Y. Bekijk hieronder snel het gehele overzicht van de beste Smartphone deals:

Klik op de aanbieding voor meer informatie. Wees er wel snel bij want op=op

Tablets:

Ook bij de tablets zijn er een aantal erg goede aanbiedingen waaronder tablets van Apple, Samsung, Yarvick en Asus. Bekijk snel hieronder de aanbiedingen:

Ultrabooks:

Ook zijn er een aantal ultrabooks in de Aanbieding, waaronder ultrabooks van Acer, HP, Lenovo, Asus en Sony

Notebooks: 

Ook zijn er een aantal notebooks waaronder de nieuwe Macbooks van Apple

 

 

 

Vorig artikelNexus 7 niet meer te bestellen vanwege grote vraag
Volgend artikelAndroid 4.1 Jelly Bean komt naar HTC en ASUS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in