Samsung laat Apple zien hoe je Smartphone’s moet verkopen

Vandaag is bekend gemaakt dat samsung in het afgelopen kwartaal Apple heeft verpletterd als het gaat om de verkoop aantallen. Samsung verkocht in deze periode ruim twee keer zoveel smartphone’s als Apple. Dit komt het meest door het succes van de Galaxy SIII.

Dit kunnen we opmaken uit diverse kwartaalcijfers welke Samsung vrijdag bekendmaakte, Apple heeft de kwartaalcijfers eerder deze week al uitgebracht. De twee bedrijven vechten al langer om de koppositie.  In het eerste kwartaal van 2012 was Samsung marktleider, maar eind 2011 wist Apple meer smartphones te verkopen.

Opvallend is dat Nokia geheel naar beneden zakt, begin 2011 was Nokia nog marktleider wat betreft de Smartphone’s, momenteel is Nokia niet echt meer een concurent, wellicht komt Nokia nog omhoog bij de  introductie van de nieuwe Smartphone’s welke waarschijnlijk worden aangekondigd samen met Windows 8.

Apple gaat waarschijnlijk Samsung weer verpletteren met de iPhone 5 welke binnenkort al uitkomt. Momenteel verkoopt Apple minder iPhone’s omdat de mensen wachten op een nieuwe iPhone.

In onderstaande afbeelding is alles in een goed overzicht te bekijken. (foto is eigendom van Nu.nl bekijk hier de bron

Bron: Nu.nl

Vorig artikelInstagram groeit explosief
Volgend artikelNexus Q direct al uitverkocht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in