De beste gratis apps voor de Olympische Spelen

Natuurlijk wil je de komende weken op de hoogte blijven wat er tijdens de Olympische Spelen allemaal gebeurt, wij hebben uiteraard een lijst gemaakt voor de beste olympische spelen apps, Deze Apps werken voor de meeste Smartphone’s waaronder Android, Windows Phone en iOS.

London 2012 Join Inn

De Join Inn app is vooral bedoeld voor alle mensen die naar London gaan. Het is namelijk een gids van alle sportwedstrijden en een app welke alle culturele evenementen tijdens de oltmpische spelen in kaart brengt. Ook zijn er allerlei handige zoekoptie’s en filteroptie’s waarmee je makkelijk een eigen programma samenstelt.

De London 2012 Join Inn app is te downloaden voor Android, iOS en Blackberry

London 2012 Results

Deze app is nog een officiële app welke beschikbaar is gemaakt door de organisatie, met deze app ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Ook kan je de wedstrijdplanning en uitslagen bijhouden van alle 36 sporten. Ook kan je op atleet zoeken. Ook kan je er voor kiezen om alle nieuwsberichten per land te bekijken.

De London 2012 Results App is te downloaden voor Android, iOS en Windows Phone 7

NOCNSF London 2012

Deze app is van Nederlandse afkomst, deze app bevat alle Nederlandse informatie. De app bevat nieuwsfeeds van De Telegraaf en Sanoma, videoitems van de NOS, highlights van radio-uitzendingen 538, YouTube-streams van Locog en NOC*NSF en natuurlijk resultaten en statistieken via Infostrada Sports Group

De NOCNSF London 2012 is te downloaden voor Android en iOS 

Bron: Computeridee

 

Vorig artikelZeelandnet gehackt en 74.000 e-mailadressen op straat
Volgend artikel9.66 miljoen tweets tijdens openingsceremonie Londen 2012

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in