Facebook timeline/tijdlijn vanaf nu verplicht voor iedereen

De Facebook timeline/tijdlijn is al een tijdje bekend voor de meeste gebruikers, het was nog geen verplichting om de Timeline te gebruiken, dat is nu helaas anders aangezien Facebook de gebruikers verplicht om de Timeline te gebruiken. Veel mensen vinden de Timeline erg onhandig en stappen daarom nog niet over op de nieuwe interface.

De facebook Timeline is een nieuwe interface, in de  Timeline staan niet alleen status-updates en foto’s, maar gebruikers kunnen ook gebeurtenissen toevoegen uit de periode voordat ze op Facebook zaten, de timeline was al in September 2011 aangekondigd. Ook is er bij veel gebruikers al reclame te vinden in de Timeline.

Ook op twitter komen veel negatieven berichten binnen over de Timeline. Wat vind jij er van? laat het ons weten via een reactie.

 

Vorig artikelBootloader-unlocker uit voor Asus Transformer Pad Infinity
Volgend artikelFacebook feest loopt uit op 227.052 euro boete

1 REACTIE

  1. Onoverzichtelijk en chaotisch, dat is wat ik om mij heen hoor van vrienden die al eerder, uit nieuwsgierigheid of soms zelfs per ongeluk, zijn overgestapt naar de Tijdlijn. Zij bezochten forums om te achterhalen hoe zij de stap weer ongedaan konden maken. Maar dat is niemand gelukt. Vandaag kreeg ik de Tijdlijn door m’n strot geduwd door de Facebook-gestapo. Wat een onhandigheid, wat een onzinnigheid en er wordt ongevraagd reclame via je account gemaakt, zonder dat je het zelf merkt. Ik moet op zoek naar posts omdat ze overal kunnen staan en daardoor mis ik soms belangrijke posts waar ik graag op had willen reageren. Maar ik word dus gedwongen hier aan te gaan wennen, jammer dat niet naar de consument wordt geluisterd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in