Opvolger van HTC One X opgedoken in benchmark

Volgens verschillende geruchten werkt HTC op dit moment aan een nieuwe HTC One X+ dit is de snellere variant van de huidige HTC One X. Deze smartphone heeft een krachtigere proccesor. Een online verschenen benchmark lijkt deze geruchten nu te bevestigen.

De HTC One X+ is nog niet aangekondigd, verder zal het toestel over een Nvidia Tegra 3 quadcore-processor beschikken die 300 MHz sneller is dan de op 1,4GHz geklokte Tegra 3-chip in de normale One X. Vrijdag waren er verschillende bronnen welke benchmark resultaten bemachtigen. Benchmarksoftware NenaMark2 lijkt de geruchten verder te bevestigen. De benchmark maakt melding van een HTC-toestel met typenummer PM63100. Het apparaat draait op een Tegra 3-chip met een kloksnelheid van 1,7GHz.

Ook weten we dat de nieuwe HTC One X+ verder zal beschikken over een 4.7 inch scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels momenteel heeft de huidige HTC One X de zelfde afmeting.  De nieuwe HTC One X+ zal uitgevoerd worden met Android 4.1 Jelly Bean.

Of er verder nog een aantal veranderingen ten opzichten van de HTC One X komen is helaas nog onbekend.

Vorig artikelGebruikers Mountain Lion klagen over accuduur
Volgend artikelMark Zuckerberg niet meer in top 10 technologie-miljardairs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in