iPhone 4S momenteel massaal gedumpt voor nieuwe iPhone 5

Bezitters welke momenteel beschikken over een iPhone 4S of een iPhone 4 dumpen masaal hun oude iPhone omdat ze de nog niet aangekondigde iPhone 5 willen gaan kopen. De verkoopsite eBay krijgt momenteel ongeveer 70 procent meer aanbod op de site.

In enkele weken is het aantal aangeboden smartphone’s waaronder iPhone’s flink gestegen. Dit komt doordat Apple binnenkort met een nieuwe iPhone 5 zal komen. De twijfel is eigenlijk alleen nog maar wanneer dat dan zou gebeuren, waarbij 12 september als presentatiedag en 21 september als eerste verkoopdag steeds vaker naar voren komen.

op 31 Juli kwamen deze datums naar voren. Ebay ziet momenteel een flinke toename in het aantal aangeboden iPhone’s. In de eerste drie dagen na het gerucht stonden er al ruim 100.000 gebruikte iPhone’s te koop op internet, het grootste deel is een iPhone 4s met 16GB geheugen.

De waarde van de iPhone 4s is momenteel ook flink gezakt. Momenteel staat de gemiddelde waarde op 299 dollar. Op de hoogte blijven van het laatste iPhone 5 nieuws? bekijk snel onze speciale iPhone 5 website welke je hier kan bekijken

Vorig artikelNieuwe versie HTC Sense 4.1 op internet verschenen
Volgend artikelDownload site Demonoid offline gehaald

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in