Microsoft Surface tablets te koop voor ongeveer 199 dollar

Engadget heeft vandaag gemeld dat de Surface tablets van Microsoft met Windows 8 RT verkocht worden voor 199 dollar. De tablet is al te koop vanaf 26 oktober. Deze prijs is een flink stuk lager dat de productiekosten.

Volgens een anonieme bron heeft Microsoft tijdens de TechReady15 conferentie een sessie gehouden waarin alle details rond de nieuwe Surface tablet werden besproken. Uiteraard werden de specificaties besproken maar ook de lanceerdatum en de prijs.

Op 26 oktober zal Microsoft Windows 8 lanceren en ook de vernieuwde productielijn met de tablets. Als de prijs 199 dollar zal zijn is dit een grote verwassing aangezien een eerdere genoemde prijs richting de 600-700 ging. In deze prijsklasse zal Microsoft concurreren tussen de Amazon Kindle fire en de Google Nexus 7.

De Microsoft Surface tablet heeft een scherm van 10.8″. Microsoft gaat de tablet waarschijnlijk onder de productie prijs verkopen. Hierdoor draaien ze verlies maar maken ze ook weer winst met het verkopen van software via de Windows Store. Ook zal deze tablet een enorme boost aan Windows 8 geven

Vorig artikelInbraak huis Steve Jobs
Volgend artikelGevangenisstraf voor eigenaar website surfthechannel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in