Medion Computers en laptops in de aanbieding

Medion heeft weer een erg scherpe actie opgezet. Er is namelijk nu een flinke korting op enkele snelle computer en laptops. Het assortiment is groot dus neem snel een kijkje bij de Medion Webshop.

Er is bijvoorbeeld nu een snelle Medion Akoya PC P5369 E te koop. Deze computer is erg geschikt voor de beste game’s en is voorzien van erg snel hardware. Zo is er een i7-3770 aanwezig en 16GB ddr3. Ook draait er een snelle Nvidia GeFore GTX560 en 2TB aan opslag ruimte. Om het helemaal snel te maken is er ook een snelle SSD aanwezig voor het besturingsysteem. Standaard is Windows 7 meegeleverd. Meer informatie of bestellen? klik op onderstaande afbeelding:

Maar er zijn nog meer producten waaronder Laptops, Krachtige game-computers en LED monitoren. De producten zijn onder andere:

In onderstaande overzicht kan je een deel van de producten en artikelen vinden. Klik op het product voor meer informatie of om te bestellen. Let op het gaat hier om aanbiedingen welke beperkt vekrijgbaar zijn. wacht dus niet te lang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here