Medion Akoya MD99060 17.3 Notebook vekrijgbaar bij de Aldi

De Aldi heeft alweer een mooie notebook in de aanbieding, het gaat dit keer om de Medion Akoya MD99060 Notebook. Deze laptop is voorzien van een 17.3″ scherm. Verder bevat de laptop een aantal erg goede specificatie’s waaronder de volgende specificatie’s:

Meer info klik hier

 • – Intel Core i3-2370M processor
 • – 44 cm 16:9 breedbeeldscherm met HD-resolutie 1600×900
 • – 750 GB harde schijf
 • – 4 GB werkgeheugen
 • – WiFi b/g/n
 • – Gigabit LAN
 • – ingebouwde webcam, kaartlezer en Bluetooth 4.0
 • – 8 cellen accu
 • – gewicht: ca. 3 kg
 • – werkt op Windows Home Premium 64 bit

Dit zijn erg goede specificatie’s voor een multimedia laptop. Verwacht niet dat je high-end games erop kan spelen, maar een simpele game kan zeker gedraaid worden. Verder is de laptop voorzien van een goede accu met 8 cellen. Wij raden deze laptop zeker aan ook omdat de prijs van 499,00 euro erg goed is.

De medionshop heeft momenteel nog meer laptops in de aanbieding welke een stuk krachtiger zijn. Ook is dezelfde laptop vekrijgbaar in 15,6″ dit is erg makkelijk als je veel op reis ben, de 15,6″ versie is de laptop van 499,00 euro in onderstaande afbeelding.

Onderstaande producten zijn direct al te koop dus je hoeft niet te wachten tot 22 augustus. Vragen of advies nodig? plaats een reactie en wij zullen je helpen.

Klik op onderstaande producten voor meer info/of om te bestellen.

Vorig artikelMedion Computers en laptops in de aanbieding
Volgend artikelwebsite beslist.nl Vespreid enkele uren veel malware

18 REACTIES

 1. Is het een dof scherm of een glimmend scherm. Ik bedoel als de PC uit staat. Volgens mij reageert een glimmend scherm meer op licht op de achtergrond. (achtergrond weerkaatsing)

  • Het scherm blijft dezelfde als hij aan staat hoor 😉

   Bij de omschrijving staat “breedbeeldscherm met LED-Backlight”, ik veronderstel dat het hier wederom een mat (of “dof”) scherm betreft zoals alle voorgaande Medion laptops. Een goede keuze want een glimmend scherm heeft significant meer invloed van lichtinval, ook wanneer ze aan staat.

   Toch even een negatieve noot: ik heb ondertussen zelf al 2 Medion laptops versleten en ik raad ze vanaf heden voor iedereen af. De specificaties zijn inderdaad goed en ze presteren goed maar na 1 jaar dagelijks gebruik presteren ze al een stuk slechter (ook met goed onderhoud) en ze zijn erg gevoelig aan lichte schokken (2 nieuwe harde schijven gekocht op 1 jaar). De 3 jaar garantie is ook een fabeltje, de batterij bijvoorbeeld wordt niet meer ondersteund na 6 maand. Ze helpen je al helemaal niet als je niet naar de ‘Premium Hotline’ (€€€!) belt. Het is ook een hele heisa als je de PC moet opsturen wegens gebrek aan aanspreekpunt, dat was vroeger beter.

   Wat ik wel aanraad zijn hun vaste ’toren’ computers, die zijn – uit eigen ervaring – oerdegelijk en blijven goed presteren.

   Wil je een degelijke laptop en mag het wat kosten? Koop een Macbook.

 2. Hallo,
  Ik vind het en zeer aantrekkelijke laptop voor deze prijs, ook zou ik willen weten hoeveel usb aansluitingen hij heeft. Ik wil hem gebruiken om er midi controllers op aan te sluiten (digitale dj mixer usb gevoed) . Is hij daar geschikt voor? Het zijn geen zware programma’s.

  Mvg

  • De volgende aansluitingen zijn aanwezig:

   • Multikaartlezer voor alle gangbare flash-kaarten
   • 2 x USB 3.0 (USB 2.0 compatibel)
   • 2 x USB 2.0
   • 1 x HDMI Out
   • 1 x VGA Out
   • 1 x LAN (RJ45)

 3. Aangezien er op de Aldi website bij besturingssysteem staat: ‘Windows Premium 64 bit…’ dus geen ‘Windows 7’, vraag ik me af of hiermee bedoeld wordt dat er Windows 7 met upgrade naar 8 of al Windows 8 op zit?
  Windows 8 is immers 15augustus uitekomen en vanaf 26 oktober los te koop..

  • Windows 8 is alleen uitgekomen voor MSDN en ontwikkelaars, bij de laptop zit Windows 7 premium, het is nog niet zeker of er een gratis upgrade naar Windows 8 bijzit, dit is namelijk bij elk bedrijf anders. Ik zal even een mail naar de fabrikant sturen voor meer informatie.

 4. Misschien een rare vraag: weet u ook of de capslock een “lampje”heeft, zodat je kan zien of je de hoofdletters gebruikt.Zo ook de F toets voor draadloze verbinding?
  Ik heb op dit moment onze reserve Acer Travelmate in gebruik: zware aanslag van het toetsenbord en ik kan dus niet zien of ik capslock heb ingedrukt.
  En is het scherm Led LCD?
  En hoeveel USB aansluitingen?
  Ik heb eigenlijk nog een heleboel vragen,maar de prijs is wel zeer aantrekkelijk.
  Het is voornamelijk voor huis-tuin en keukengebruik met af en toe een filmpje bewerken met een simpel programmaatje.

  • Hallo Melvin,

   De laptop is voorzien van Intel graphics. Dit is geen aparte videokaart maar een videokaart welke in je CPU(proccesor) zit.

   Dit is wel minder krachtig als een aparte videokaart. Ga je er mee game? dan kan je het beste gaan voor een aparte videokaart

   Als je nog meer hulp nodig heb, hoor ik het wel

   Team technieuws

 5. Ben erg benieuwd of de ALDI laptap kwa prestaties veel minder is dan de laptops uit de medionshop zelf, want prijs is inderdaad intressant en onze “oude” acer laptop (travelmate 7520)heeft de geest gegeven.
  Nu zoeken wij een nieuwe en liefst 17 inch, welke raden jullie aan.

  • Hallo Ronld,

   De laptop welke de Aldi in de aanbieding heeft is voor nu snel genoeg. Wil je wat extra snelheid en kracht dan kan je het beste gaan voor de Medion Akoya P7815. Deze laptop is wel een flink stuk duurder maar heeft wel betere specificatie’s waaronder een i7 6GB Ram 750GB en een GT640M videokaart.

   Als je niet de extra snelheid en kracht wil kan je het beste voor de Aldi aanbieding gaan. Als je de laptop in de toekomst langer wil gaan gebruiken kan je het beste voor bijvoorbeeld de i7 gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in